Skip to content

Uitvaart catering

Uitvaart catering volledig verzorgd

Veel mensen kiezen ervoor om na de begrafenis of crematie nog even met familie en goede vrienden samen te zijn. Dit is voor veel mensen een moment om te ontladen, herinneringen te delen en nog even in kleine kring, onder het genot van een hapje en drankje, na te praten. 

Steeds vaker gebeurd dit op een andere locatie en stelt men hogere eisen aan de catering. Breet snapt deze behoefte en biedt dan ook speciale uitvaart catering pakketten aan. Wij nemen hierbij vanzelfsprekend de volledige catering zorg uit handen zodat u in alle rust tijd en aandacht kan geven aan uw dierbaren. Uw persoonlijke wensen horen wij dan ook graag. 

uitvaart-catering

UITVAART CATERING WENSEN

Heeft u liever een lekker hapje en drankje in plaats van koffie en cake? Dat begrijpen wij als geen ander. Wij bieden diverse standaard uitvaart catering pakketten maar het is natuurlijk ook mogelijk om de uw catering geheel naar eigen wens in te richten. Wij zijn flexibel en denken graag met u mee. 

CATERING DOOR HEEL FLEVOLAND

Wij hebben ruim 30 jaar ervaring als cateraar in de uitvaartbranche. Wat bij ons voorop staat is het creëren van een mooie dag voor u en uw dierbaren. Wij nemen dan ook met alle liefde de zorg uit handen. Vele klanten uit Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Lelystad, Kampen, Elburg en omgeving gingen u voor.

Uitvaart catering

Een uitvaart is iets persoonlijks, wij raden daarom altijd aan om even telefonisch contact met ons op te nemen zodat we uw wensen kunnen bespreken. We begrijpen dat een uitvaart vaak onverwachts is en dat u snel een antwoord van ons nodig heeft. Wij streven er dan ook naar om binnen 1 dag een voorstel te versturen. Ook voor spoed aanvragen kunt u dus bij ons terecht.

POLIS EN CATERING

Afhankelijk van de polis van de overledene kan het zijn dat de catering wensen reeds zijn vastgelegd en/of dat er een extra bedrag wordt uitgekeerd voor de uitvaart catering. Informeer hiervoor bij de verzekeraar. Overigens kiezen veel mensen ervoor om de polis te laten uitkeren en om, in samenwerking met een zelfstandige uitvaartondernemer, zelf de catering te regelen. In veel gevallen kunt u dan meer eigen invulling geven aan de catering.

TIJDENS DE UITVAART

Het is tegenwoordig heel normaal en geaccepteerd om ook tijdens de uitvaart mensen te voorzien van een klein hapje en drankje. Zeker oudere mensen hebben baat bij een verfrissend drankje als er sprake is van een lange zit en warm weer. Breet kan u hierin adviseren en voorzien. Neem gerust contact met ons op voor vragen en/of advies. Wij staan voor u klaar. Ook in spoedgevallen.

$30only

Chicken burger & french fry

Creature bring let fish from replenish void beginning you all day wherein unto.