Skip to content

Thuisfeest catering

Catering aan huis

Niets is leuker dan een goed verzorgd feest op een een vertrouwde locatie; gezellig thuis. Maar optimaal genieten gaat pas écht als u de regie van uw thuisfeest volledig uit handen kunt geven en u zelf gast kunt zijn op uw eigen feest. Wilt u ook zorgeloos genieten van het perfecte feest bij u thuis? Laat ons dan uw catering aan huis verzorgen. Want met meer dan 30 jaar ervaring als cateraar weten wij wel hoe we een feestje kunnen bouwen.

Afhankelijk van uw wensen kunt u uw volledige thuiscatering en/of aankleding door ons laten verzorgen. Zo kunt u zorgeloos genieten van een avond met lekkere hapjes en drankjes eventueel verzorgd door onze enthousiaste medewerkers. Neem contact met ons op en wij maken een op maat gemaakte offerte!
 
Thuisfeest-catering

THUISFEEST CATERING WENSEN

Abraham feest, Sarah feest, trouwfeest of een diploma feest? Er is altijd wel een goede reden om een thuisfeest/ tuinfeest te organiseren. Daar komt vaak veel bij kijken en veelal heeft iedereen specifieke wensen. Uiteraard doen wij ons uiterste best om onze dienstverlening hier volledig op aan te sluiten. We denken graag met u mee en we doen er alles aan om deze bijzondere gelegenheid geheel volgens uw wensen uit te kunnen voeren. Wij maken uw gelegenheid extra speciaal.

CATERING IN HEEL FLEVOLAND

We hebben ruim 30 jaar ervaring in het creëren van een herinnering met een glimlach. En vooral in het creëren van een hele mooie dag voor u en uw vrienden, collega’s en/of familie. Een feest thuis of een evenement op de zaak, wij nemen u graag de zorg uit handen. Wij verzorgen de catering aan huis in Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Lelystad, Kampen, Elburg en omstreken. Woont u verder? Geen probleem, laat ons weten waar u het feest plaats wil laten vinden via uw online aanvraag

Feest bij u thuis

Ons team van partycatering medewerk(st)ers zorgen ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Ze verzorgen de bars, de buffetten, serveren de gerechten en drankjes aan tafel of tappen uw pilsje. Ze zijn flexibel en denken gastgericht.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk onze sfeerimpressie en volg ons op Instagram

Catering BIJ BREET

Partyservice Breet staat voor kwaliteit, full service en gemak. Het enige wat u zelf hoeft te doen is… genieten! Wij streven ernaar om aan uw wensen te voldoen. Heeft u speciale wensen voor uw catering aan huis? Geen probleem, wij kunnen ook rekening houden met glutenvrije, halal of kinderbuffetten. 

Uiteraard zijn al onze buffetten huisgemaakt met verse ingrediënten en heerlijk vlees van de slager. Benieuwd naar onze buffetten, salades en maaltijden? Neem dan snel een kijkje op onze catering pagina of plaatst direct een bestelling.

AANKLEDING FEEST

Een goed thuisfeest is pas compleet als de juiste aankleding aanwezig is. Bent u bezig met het organiseren van een thuisfeest en zoekt u meubilair, een biertap of sfeerverlichting? Wij hebben alles in huis om uw feestje aan te kleden.

Uiteraard bezorgen wij de aankleding van uw feest in Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Lelystad, Kampen, Elburg of omgeving. Voor bezorgkosten of beschikbaarheid kunt u contact met ons opnemen. U kunt ook een offerte aanvragen door alle artikelen in uw mandje te plaatsen en de offerteaanvraag direct naar ons door te sturen. Dan heeft u binnen 1 werkdag de offerte in uw mailbox.

$30only

Chicken burger & french fry

Creature bring let fish from replenish void beginning you all day wherein unto.