Skip to content

Lunch catering

ZAKELIJKE lunch Flevoland

U bent op zoek naar een goed verzorgde zakelijke lunch? Dan bent u aan het goede adres. Wij bereiden zakelijke lunches en bezorgen deze op locatie in Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Lelystad, Kampen en Elburg en omstreken. Bij ons heeft u ruime keuze uit heerlijke belegde broodjes, luxe broodjes en bijpassende verse dranken. Ook kunnen wij de zakelijke lunch complementeren met verse, huisgemaakte, overheerlijke warme soepen. Neem contact met ons op voor een bedrijfslunch op maat of bestel eenvoudig en snel online.

 

Lunch-catering

SPECIALE WENSEN LUNCH

Bestelt u vaker bedrijfslunches of wilt u dit graag met een bepaalde frequentie doen, laat het ons weten. Wij stellen graag op maat gemaakte zakelijke lunch pakketten voor u samen, zo weet u altijd waar u aan toe bent. Uiteraard houden we ook rekening met speciale lunch wensen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan glutenvrij, vegetarisch of een zakelijke lunch die past bij het karakter van uw bedrijf.

Voor ons is een zakelijke lunch meer dan gewoon broodjes, het is een indruk die u achterlaat. En met meer dan 30 jaar ervaring weten wij hoe u de juiste indruk kunt achterlaten.

ZakELIJKE LUNCH BEZORGEN

Zakelijke lunches worden doorgaans altijd door ons op locatie bij de balie bezorgd. Wij bezorgen in Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Lelystad, Kampen, Elburg en omstreken. Wilt u een zakelijke lunch op een speciale locatie organiseren of wilt u een lunch buiten Flevoland laten bezorgen? Geen probleem, laat ons weten waar u de zakelijke lunch wilt laten plaats vinden via een online aanvraag.

ZAKELIJK Lunchen

Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in het creëren van een herinnering met een glimlach. En vooral in het creëren van een mooie dag voor u. Een feest thuis of een evenement op de zaak, wij nemen u graag de zorg uit handen. Vele klanten uit Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Lelystad, Kampen, Elburg en omgeving gingen u voor.

ZAKELIJKE Catering

Partyservice Breet heeft 30 jaar ervaring als professionele cateraar. Dit betekent dat we uiteraard veel meer kunnen verzorgen dan slechts een zakelijke lunch. Ook voor zakelijke evenementen en bedrijfsuitjes kunnen wij de catering én aankleding op locatie verzorgen. Vele klanten uit Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Lelystad, Kampen, Elburg en omgeving gingen u voor dus bekijk gerust onze sfeerimpressie voor een indruk.

BEDRIJFSFEESTEN

Ook voor een geslaagd bedrijfsfeest hoeft u niet ver te reizen. Een leuk feest bij u op de zaak kan namelijk perfect verzorgd worden. Zeker wanneer uw locatie mooi en professioneel is aangekleed en u de gasten kunt voorzien van lekker eten. Partyservice Breet helpt u graag met de catering, het zoeken naar een geschikte locatie én de aankleding. Meer informatie? Neem contact met ons op of bezoek onze bedrijfsfeest pagina.

$30only

Chicken burger & french fry

Creature bring let fish from replenish void beginning you all day wherein unto.