Skip to content

Catering overwerk en vergaderingen

Catering overwerk en vergaderingen volledig verzorgd

Overwerk of een belangrijke vergadering? Bij overwerk of een vergadering genieten u en uw medewerkers van een heerlijke, vers bereide, warme maaltijd. Van Chinees tot de traditionele stamppot, bij Breet heeft u de keuze uit een breed aanbod overwerk maaltijden.

Ook is het mogelijk om bestek, servies en warmhoudapparatuur mee te bestellen. Benieuwd naar de mogelijkheden of direct bestellen? Neem snel contact met ons op of stel uw online catering samen en ontvang direct een offerte op maat.

vergadering-overwerk

Geef Catering overwerk en vergaderingen uit handen

Partyservice Breet staat voor kwaliteit, full service en gemak. Het enige wat u zelf hoeft te doen is… genieten!

Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in het creëren van een herinnering met een glimlach. En vooral in het creëren van een mooie dag voor u. Een feest thuis of een evenement op de zaak, wij nemen u graag de zorg uit handen. Vele klanten uit Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Lelystad, Kampen, Elburg en omgeving gingen u voor.

VERGADER LOCATIE NODIG?

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw vergadering? Wij kennen de Flevopolder op ons duimpje en helpen u graag met het vinden van een locatie die past bij de uitstraling van uw bedrijf of evenement. Uiteraard is het ook mogelijk om een vergaderlocatie door ons te laten aankleden of om de nodige aankleding bij ons te huren. Benieuwd naar wat u allemaal kunt huren? Neem dan snel een kijkje op onze verhuur pagina.

SMAKELIJKE vergadering

Met meer dan 30 jaar ervaring is Breet een catering begrip in Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Lelystad, Kampen, Elburg en omgeving. Wij weten als geen ander wat een goede cateraar kan toevoegen. Daarom garanderen wij een smakelijke vergadering. 

Catering bij BREET

Partyservice Breet staat voor kwaliteit, full service en gemak. Het enige wat u zelf hoeft te doen is… genieten! Wij streven ernaar om aan uw wensen te voldoen. Heeft u speciale wensen voor uw zakelijke catering? Geen probleem, wij kunnen ook rekening houden met glutenvrije, halal eten of andere eisen.

Uiteraard zijn al onze buffetten huisgemaakt met verse ingrediënten en heerlijk vlees van de slager. Benieuwd naar onze buffetten, salades en maaltijden? Neem dan snel een kijkje op onze catering pagina of plaatst direct een bestelling.

BEDRIJFSFEEST?

Bent u naast een zakelijke cateraar ook op zoek naar een full-service cateraar voor uw bedrijfsfeesten? Ook hier kan Breet u mee van dienst zijn. Ongeacht of u het bedrijfsfeest op de zaak of op een gehuurde locatie wilt vieren; we staan voor u klaar en helpen u graag met de aankleding, het vinden van een unieke en geschikte locatie, de catering en natuurlijk de bediening. Na afloop halen we alles weer op en maken we de gehuurde materialen weer schoon. Wel zo gemakkelijk. Uiteraard kunt u ook losse aankleding van ons huren. Neem gerust een kijkje in onze online verhuur shop.

$30only

Chicken burger & french fry

Creature bring let fish from replenish void beginning you all day wherein unto.