Skip to content

Catering bedrijfsfeesten / bedrijfsopening

CATERING BEDRIJFSFEEST / OPENING

Niets is spannender dan een bedrijfsopening. Na maandenlange voorbereidingen is het dan zover; de opening. Natuurijk worden alle relaties en familieleden uitgenodigd en is iedereen druk met netwerken. U wilt indruk maken met uw bedrijf, uw organisatorische skills en lekker eten en goede drankjes. Breet weet met meer dan 30 jaar ervaring hoe we een feest tot in de puntjes moeten verzorgen. En ons hospitality team staat voor u klaar. Het enige wat u hoeft te doen is ons laten weten wat uw wensen zijn.

bedrijfsfeesten-catering

BEDRIJFSFEEST

Bedrijfsfeesten vragen om een informele en gezellige sfeer. Bij Breet denken we graag met u mee over een totaaloplossing die past binnen het vastgestelde budget. Belangrijke zaken waar we rekening mee houden

  • De basis elementen: Locatie, sprekers en optredens
  • Catering: Wat zijn de wensen en speciale eisen
  • De technische kant: Licht, video en audio
  • De Vormgeving: Aankleding en decor
  • Eventuele vergunningen en extra voorzieningen

BEDRIJFSOPENING

Bedrijfsopeningen worden doorgaans op de bedrijfslocatie gevierd. Bij Breet denken we graag met u mee hoe we de nieuwe locatie op een discrete manier kunnen aankleden. Naast onze goede catering helpen we u ook graag met het vertroetelen van uw gasten, het tussentijds opruimen van uw locatie en het af en opbouwen van de eventueel gehuurde aankleding, het meubilair en/of de biertap. Wat uw wensen ook zijn; wij denken met u mee en doen er alles aan om de goede indruk compleet te maken.

SAMEN MAKEN WE ER EEN FEEST VAN

Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in het creëren van een herinnering met een glimlach. En vooral in het creëren van een mooie dag voor u. Een feest thuis of een evenement op de zaak, wij nemen u graag de zorg uit handen. Vele klanten uit Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Lelystad, Kampen, Elburg en omgeving gingen u voor.

BEDRIJFSCATERING

Partyservice Breet staat voor kwaliteit, full service en gemak. Het enige wat u zelf hoeft te doen is… genieten! Wij streven ernaar om aan uw wensen te voldoen. Heeft u speciale wensen voor uw zakelijke catering? Geen probleem, wij kunnen ook rekening houden met glutenvrij, halal eten of andere specifieke wensen.

Uiteraard zijn al onze bedrijfsbuffetten en hapjes huisgemaakt met verse ingrediënten en heerlijk vlees van de slager. 

Benieuwd naar onze buffetten, salades en maaltijden? Neem dan snel een kijkje op onze catering pagina of plaatst direct een bestelling.

feestverhuur

Een goed bedrijfsfeest is pas compleet als de juiste aankleding aanwezig is. Bent u bezig met het organiseren van een bedrijfsfeest en zoekt u meubilair, een biertap of sfeerverlichting? Wij hebben alles in huis om uw feestje aan te kleden.

Uiteraard bezorgen wij de aankleding van uw feest in Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Lelystad, Kampen, Elburg of omgeving. Voor bezorgkosten of beschikbaarheid kunt u contact met ons opnemen. U kunt ook een offerte aanvragen door alle artikelen in uw mandje te plaatsen en de offerteaanvraag direct naar ons door te sturen. Dan heeft u binnen 1 werkdag de offerte in uw mailbox.

$30only

Chicken burger & french fry

Creature bring let fish from replenish void beginning you all day wherein unto.