Skip to content

Barbecue catering

Barbecue CATERING

Barbecueën is een sociaal gebeuren. Lekker samen genieten van vers vlees, verse groente, het zomerse weer en vrij rondlopen met een drankje. Nederlanders zijn gek op de barbecue. Bij Breet maken van barbecue catering een culinaire ervaring. Tot in de puntjes verzorgd door onze ervaren barbecue koks. Ook is het mogelijk om losse barbecue pakketten te bestellen compleet met barbecue of bolle jan. 

barbecuefeest-catering

BBQ catering DOOR BREET

Wilt u een ervaren barbecue kok op locatie, bent u slechts op zoek naar een barbecue of wilt u speciale pakketten op maat bestellen? Geen probleem. Wij houden graag rekening met uw specifieke wensen. Zo kunt u genieten van de perfecte barbecue. Wij kunnen o.a. zorgen voor:

  • Een ervaren barbecue kok: De Breet Barbekok
  • Een professionele barbecue
  • Servies, bestek en servetten
  • Tafels, aankeding en verlichting
  • Koeltransport naar locatie
  • Het opruimen en afwassen 

Barbecue feest

Ons team van partycatering medewerk(st)ers zorgen ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Ze verzorgen de barbecue, de buffetten, serveren de gerechten en drankjes aan tafel of tappen uw pilsje. Ze zijn flexibel en denken gastgericht.

Benieuwd naar wat wij voor uw barbecue feest kunnen betekenen? Bekijk onze sfeerimpressie en volg ons op Instagram

Barbecue Catering

Partyservice Breet staat voor kwaliteit, full service en gemak. Het enige wat u zelf hoeft te doen is… genieten! Wij streven ernaar om aan uw wensen te voldoen. Heeft u speciale wensen voor uw barbecue feest? Geen probleem, wij kunnen ook rekening houden met speciale dieetwensen van uw gasten. 

Uiteraard zijn al onze buffetten huisgemaakt met versie ingrediënten en gebruiken we altijd heerlijk vers vlees van de slager. Benieuwd naar onze overheerlijke  barbecue pakketten en sausjes? Neem dan snel een kijkje op onze catering pagina of plaatst direct een online bestelling.

AANKLEDING BBQ

Een goed barbecue feest is pas compleet met de juiste aankleding. Bent u bezig met het organiseren van een barbecue feest en zoekt u naast de barbecue en/of de pakketten nog meubilair, een biertap of sfeerverlichting? Wij hebben alles in huis om uw barbecue feest volledig  aan te kleden.

Wij bezorgen in Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Lelystad, Kampen, Elburg of omgeving. U kunt een offerte aanvragen door alle artikelen in uw mandje te plaatsen en de offerteaanvraag direct naar ons door te sturen. Dan heeft u binnen 1 werkdag de offerte in uw mailbox.

$30only

Chicken burger & french fry

Creature bring let fish from replenish void beginning you all day wherein unto.