Skip to content

Onze dienstverlening

Wij staan voor u klaar!

Partyservice Breet staat voor kwaliteit, full service en gemak. Het enige wat u zelf hoeft te doen is… genieten!

Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in het creëren van een herinnering met een glimlach. En vooral in het creëren van een mooie dag voor u. Een feest thuis of een evenement op de zaak, wij nemen u graag de zorg uit handen. Vele klanten uit Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Lelystad, Kampen, Elburg en omgeving gingen u voor.

Ons team van partycatering medewerk(st)ers zorgen ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Ze verzorgen de bars, de buffetten, serveren de gerechten en drankjes aan tafel of tappen uw pilsje. Ze zijn flexibel en denken gastgericht.

Breet-Impressie-verhuur-bbq
Feest bij u thuis

Ziet u binnenkort Abraham of Sarah, bent u 25 jaar getrouwd of heeft uw dochter eindelijk dat felbegeerde diploma behaald? Er zijn genoeg redenen voor een feest! Maak het extra speciaal met de catering én aankleding van Partyservice Breet.

Barbecue

Wij Hollanders zijn gek op gegrild vlees, vis of groente. Zomer of winter… de barbecue gaat aan op elk gewenst moment. Wij leveren de catering compleet met barbecue of bolle jan. Een kok op locatie behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Lunches

Een perfect verzorgde zakenlunch met verse ingrediënten, gevarieerd en bezorging tot aan de balie. Dat zijn de smaakvolle lunches op locatie van Partyservice Breet.

Bedrijfsfeesten

Voor een geslaagd bedrijfsfeest hoeft u niet ver te reizen. Gewoon op de zaak kan minstens zo leuk zijn. Zeker wanneer uw locatie mooi en professioneel is aangekleed. Partyservice Breet helpt u met de catering, het zoeken naar een geschikte locatie én de aankleding.

Bedrijfsopening

Bij de opening van een nieuw pand maakt u maar één keer een eerste indruk. Partyservice Breet helpt u om de juiste indruk te maken! Wij hebben jarenlange ervaring met bedrijfsopeningen en kunnen full service bieden.

Uitvaart

Ook bij een begrafenis of crematie nemen wij de zorg voor de catering uit handen. Uw persoonlijke wensen horen wij graag.

Warme maaltijden bij overwerk / vergaderingen

Bij overwerk of vergadering genieten u en uw medewerkers van een heerlijke warme maaltijd. Van Chinees tot traditionele stamppot, u kiest uit een ruim assortiment. Ook het servies, bestek en de warmhoudapparatuur horen hierbij; onze maaltijden zijn compleet. Bent u op zoek naar een geschikte vergaderlocatie. Wij kunnen u hierbij helpen!

$30only

Chicken burger & french fry

Creature bring let fish from replenish void beginning you all day wherein unto.